4 Temmuz 2010 Pazar

orduya yetecek kadar :)

kardeşim çok tehlikeli bir bölgede askerliğini yapıyor..gün geliyor kolayı özlüyor gün geliyor çikolatayı..
geçen annemle telefonda konuşurken börekle elmalı kurabiye istemiş..koliyle uğraşmayın koyun poşete gönderin nolur demiş..
bugün kolları sıvadık..
börek tarifini sevecen den aldım:)sadece içini patatesli yaptık daha fazla dayansın diye..hayırlı birşeye bilmeden vesile oldu:)

kurabiyelerle börekleri kutulara yerleştirdik..sıra geldi kek yapmaya ..sayıca fazla oldukları için sabahtan beri uğraşıyoruz:)
börek için yufka alırken satıcı kadın yufka siparişimizin çokluğuna şaşırdı ;annem de orduyu doyurcaz da deyince kadın dalga geçtiğimizi sandı:) ama biz gerçekten orduya yapıyoz:)
evlatlarımız gecelerce nmöbet tutup canlarını hiçe sayıyorlar biz bi kek börek yapmışız çok mu..

7 yorum:

sweetheartela dedi ki...

Kardeşine ve askerdeki tüm kardeşlerimize hayırlı teskereler inşallah canım.Allah korusun onları.
Yaptıklarınızı da Allah kabul etsin :)) kimbilir ne kadar özlemişlerdir anne yemeğini.Ne kadar makbule geçecek kimbilir.Şimdiden afiyet olsun onlara :))

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

allah hayırlı tezkereler versin inşallah..kıyamam ya kımbılır nasıl ve neler istiyor canları..allah yardımcıları olsun..sizin de elinize sağlık canım..güle güle yesinler inşallah..

Beyaz dedi ki...

hamur işine bayılırım ben yaaa... Canım çekti.
Benim eşimde gidecek askere, o yüzden senin durumunu kısmen anlayabiliyorum. Hayırlısıyla evine dönsün inşallah.

zoitsa dedi ki...

teşekkürler kızlar..

pembe ajandanın sahibesi dedi ki...

Allah kavuştursun, tez zamanda İnşallah. annemde bana öğrenciyken gönderirdi kutu kutu. herkes şaşırırdı. dolmalar, kurabiyeler, börekler.. kardeşin kadar arkadaşlarıda şanslı:)

zoitsa dedi ki...

pembe ajandanın sahibesi:inşallah canımmm

Swotpisces dedi ki...

Okurken inanın gözlerim doldu, inşallah kardeşiniz hayırlıısıyla gelir bir an önce, sitenizi ilk ziyaret edişim, başarılar.